ÚJ SZOLGÁLTATÁS: ESD cipőtisztítás és fertőtlenítés!

2017.06.14. 15:56

Az országban egyedülálló módszerrel! Egy forradalmian új környezetbarát technológiával, víz és vegyszermentesen, ózon segítségével.

A technológia alkalmazásának jelentősége az ózon erős fertőtlenítő hatásán alapul. Az ózon aktív oxigénje erős oxidáló tulajdonságának köszönhetően tökéletes a baktériumok, vírusok, gombák és bármilyen fajta mikroorganizmusok szerves és szervetlen vegyületek káros hatásai ellen. Hatékony azokon a területeken, ahol a bakteriális és más szerves szennyeződések és a hozzájuk kapcsolódó szagok megszüntetése alapvető higiéniai követelmény. Különösen ajánlott azokon a munkaterületeken, ahol sok ember dolgozik, mint például: ipari üzemek, szállítmányozási területek, szállodák, éttermek, egészségügyi intézmények, stb.

Ennek az innovatív zöld technológiának segítségével fel lehet váltani a vegyi fertőtlenítést, megőrizve a fenntartható, természetes, tiszta környezetet.

Az ózon a létező legerőteljesebb vírus -és baktériumölő vegyület, fertőtlenítő hatása többszöröse, mint a klóré! Bármilyen ismert káros mikroorganizmust, szerves és szervetlen vegyületek okozta szagot eltüntet. Fertőtlenítésre használják azokon a területeken is, ahol a higiéniai követelmények a legmagasabbak. Szagtalanító hatását alkalmazzák szerves eredetű szagok (pl.: bomlás szaga) eltüntetésére és szervetlen vegyületek (oldószer) szagának eltüntetésére is.

Tisztitas elott/utanTisztítás előtt és után

Akkreditált laboratóriumi referencia vizsgálatok bizonyítják hatását:

Mikroorganizmus  Hatástalanítás 
 Salmonella senftenberg  100%
 Penészgomba  99,90%
 Escherichia coli  90%
 Staphylococcus aureus  99,90%
 Bacillus subtilis  99,90%
 Sub-class Aracnidi:Acaris  100%

Miért ajánljuk?

  • Mert ezzel az eljárással bármilyen ESD cipőt tudunk fertőtleníteni, így újból használható lesz
  • 100%-ban megfelelhet az ESD szabványnak, az ideiglenes belépők esetében is, hiszen kiválthatja a sarok pántok használatát
  • Meghosszabbíthatja az ESD lábbelik kihordási idejét, hiszen a megtisztított és fertőtlenített cipőt jóval tovább lehet hordani, így állandó dolgozói esetében is csökkentheti a ruházkodási költségeket

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!
  

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Partnereink