Cégünk 6. alkalommal lesz kiállítója a PRODUCTRONICA 2015 elektronikai gyártástechnológiai szakkiállításnak München-ben 2015. november 10-13.

Tovább

Megkezdte termelését a D és Tsa. Bt. második varrodája Heresznyén. A beruházás munkahelyet termet a Somogy megyei településen.

Tovább

INGYEN cserélje le régi Weller, JBC, Hakko, Pace, Ersa, Metcal, stb. forrasztóállomásait ÚJ THERMALTRONICS forrasztóállomásokra!

Tovább

Nem elégedett jelenlegi kicsi munkakörnyezetével? Akkor itt az ideje, hogy váltson a VIKING CLASSIC szériás munkaasztalaira A D és Tsa. Bt. és a VIKING közös nyári akciójában

Tovább

A váci kórház után július 13-án a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház részére is átadtunk 9.000 db tisztatéri lábzsákot

Tovább

Felügyelje minden pillanatban teljes ESD folyamatirányítási rendszerét a gyártás minden lépése alatt

Tovább

ESD felmérés

2016.10.17. 11:50

Egy helyszíni ESD felmérés kiváló lehetőség arra, hogy egy külsős szemén keresztül láthassa az ESD irányítási tervét. Az MSZ EN 61340-5-1 szabványt és a hozzátartozó CLC/TR 61340-5-2 szám használati útmutatót használva kollégáink elvégzik a megfelelő méréseket és áttekintik a cégük ESD irányítási rendszerét.

Tovább

Az ELTEN-nek és számunkra is nagy megtiszteltetés ez a díj és megerősíti stratégiának és folytatni kutatásainkat a lábvédelem területén és hamarosan új stílusú lábbelikkel találkozhat kínálatunkban!

Tovább

Partnereink