Termékek

Irodai székek Flextech technológiával

Minőségi Interstuhl székek 10 év garanciával!

FLEXTECH AZ AKTÍV ÜLÉSÉRT

A FLEXTECH technológia mozgást generál. Összehasonlítva a hagyományos szék mechanikákkal, a FLEXTECH jelentősen, négyszer megnöveli az ülés oldalirányú mozgástartományát, a ETH Zurich Biomechanikai Intézet vizsgálata szerint. Az előrehajló mozgástartomány háromszor nagyobb a FLEXTECH-kel, ezáltal a test mikro-mozgása 100%-kal növekszik.
A 3D ülés egyedi kialakí tá sa szabad és folyamatos mozgást biztosít a csípőnek. A lábak felváltva megtartják a törzset, így túlfeszített testhelyzetek létrejöttét hatékonyan megakadályozzák. A FLEXTECH technológiát minden esetben magas minőségű szinkron mechanikával kombinálva használja az INTERSTUHL. A kiemelkedő ergonómiai tulajdonságokkal rendelkező székeket egy új dimenzióba emeli a FLEXTECH technológia: A szék mindig együtt mozog a használójával, mely biztosítja az emberek folyamatos mozgását. Számos tanulmány (pl. a Fraunhofer IAO vagy a Tübingeni Egyetem Sporttudományi kara által végzett tanulmányok) igazolja a folyamatos mozgás fontosságát a hosszú ideig tartó üléshez kapcsolódó egészségügyi kockázatok csökkentésére. Két óra könnyű fizikai aktivitás elég naponta, hogy ellensúlyozza a hosszú ideg tartó ülést. FLEXTECH technológiával, az üléssel eltöltött idő értékes része lesz a fizikai aktivitásnak.

 

Az emberi test egy összetett szervezet, amely folyamatos mozgást igényel, hogy egészséges maradjon. A FLEXTECH technológia minden irányban biztosítja a test mozgását, egyenletes súlyelosztást nyújt, aktiválja az izmokat és hatékonyan megakadályozza a test elmerevedését. 

TÖBB MOZGÁS KEVESEBB KOCKÁZAT

  Serkenti a vérkeringést: a hosszú ideig tartó, egy pozícióban való ülés akadályozza a vér megfelelő áramlását, a láb vénáink feszültséget jelent, ami növeli a trombózis kockázatát és negatív hatással van az inzulin szintre. Az ülés közbeni mozgás szabad véráramlást biztosít a testben.
  Szívproblémák megelőzése: A mozgás terhelés szintjétől függően, egy egészséges szív 5 és 30 liter vért pumpál percenként. A pihenő és terhelő fázisok közötti rendszeres váltást erősíti a szívizmot.
  Csökkenti az izomfáradását: Az izmok fejlődnek, ha folyamatos pozitív stressznek vannak kitéve. A mozgás segít az izmokat tónusban tartani. Ez a hatás nem csak a hátra, hanem a lábakra, vállakra és a kezekre is hatással van.
  Megakadályozza a fáradtságot: Egy éber agy aktív vérkeringést igényel. A mozgás az egyetlen módja, hogy az agy megkapja a megfelelő oxigén, cukor és egyéb tápanyagokat.
  Megerősíti a gerinc izmokat: A hát problémák a legáltalánosabb fizikai panaszok melyet az ülő munka okoz, melyet egy erős gerinc izom tud orvosolni.
  Megakadályozza az anyagcserezavarokat: Az anyagcsere a legalacsonyabb szinten működik ülés közben. A mozgás serkenti a vér lipidértékeit és növeli a test kalória égetését.

FLEXTECH technológia nagyszerű ülési technológiát nyújt az Aktív Ülési Megoldásokkal.
FLEXTECH számos Interstuhl kollekcióval elérhető.

Partnereink