Termékek

ESD beléptető rendszerek

BIZTONSÁG ÉS GYORSASÁG

Az AIJGO teszterek másodpercenként két tesztfolyamatot végeznek. Bal láb, jobb láb és a csuklópánt tesztek mind egyidejűleg, de különböző körökön futnak. A teszter abban az esetben add belépési információt, ha a tesztek eredménye belépésre jogosít. A dupla tesztelési módnak köszönhetően igen nagy biztonságú a teszteredmény.

 

PONTOSSÁG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Az AIJGO 100 V tesztfeszültséget használ, elkerülve ezzel a hibás tesztet. 100 V tesztfeszültség alatti teszteredmény nem megbízható az ESD cipő talpán vagy a sarokpánton lévő piszok és szennyeződés miatt. Ez rossz teszteredményeket eredményez. A 100 V tesztfeszültség megbízható és pontos eredményeket biztosít.

 

SOKOLDALÚ ÉS RUGALMAS

Az összes AIJGO teszter relé csatlakozóval rendelkezik, így minden fajta kapu nyitására alkalmas (Forgóvillás beléptető kapu, Lengőkapuk, stb.). Új beléptető kapu installálása esetén nem szükséges a teszter cseréje. A teszter egy kábellel csatlakozik a kapuhoz.
belepteto redszer
ajgo

 

LIGHT BAR Rendszer

lightbar logoA LIGHT BAR egy különleges rendszer, amely LED fényjelzések segítségével nyújt ideális megoldást olyan esetekben, amikor a nagyszámú belépések miatt a gyorsaság és a biztonság nagyon fontos tényező. Acél érintőgombos, magas teherbírású konstrukció, amellyel megelőzhetőek a más fajta nyomógombos rendszerek esetén felmerülő hibák. Az operátoroknak csak meg kell érinteni a gombot, nyomni nem kell. A LIGHT BAR rendszer olyan multinacionális cégek részére lett kifejlesztve, ahol naponta több ezer belépés történik. A 12 energiatakarékos LED lámpa intenzív, vizuális hatással add teszteredményt az operátornak. A teszter megkülönbözteti a csuklópánt, a bal és jobb láb eredményét (Beléphet – zöld, Hiba – piros)

LIGHT BAR rendszer standby állapot

Light bar redszer

LIGHT BAR rendszer üzemben lévő állapot *

indikatorok

* WS: csuklópánt, LF: bal láb, RF: jobb láb

 

COMFORT Rendszer

comfort logoA rendszer tökéletes választás azoknak, ahol az ESD területekre való belépésnél nagyon fontos a belépő személy azonosítása. Az operator egy Személyes Chip Kártyát használ, az azonosítást egy RFID olvasó végzi. A teszt eredmény, illetve az azonosítási adatok egy olyan számítógépre kerülnek továbbításra, amely rendelkezik Management Software-rel. Így lehetséges az adatok olvashatósága és tárolhatósága, illetve a paraméterek beállítása. A COMFORT rendszer egy teljesen automatikus megoldást biztosít, az ESD területre való belépéshez, illetve az adatfeldolgozáshoz (személyi adatok, teszt eredmények)

 

comfort halozatRFID rendszer- Olvassa a Személyes Chip Kártyát, amely tartalmazza a személyes azonosítást és a teszter által végzett teszt alapját képző teszt módszert (Csak a lábbeli tesztelése vagy a lábbeli és a csuklópánt kombinált tesztje vagy VIP). A teszt csak a kártya beolvasása után kezdődik, így sikeres teszt esetén sem tud az operátor, azonosítás nélkül az ESD területre belépni.

Management Software- A rendszer kezeli az operátor azonosítási adatait, betölti az operator előzőleg adatbázisba megadott adatait. Megfelelő teszt módszert rendel az operátorhoz (Csak a lábbeli tesztelése vagy a lábbeli és a csuklópánt kombinált tesztelése vagy VIP). A szoftver az AIJGO-31LB/ALU tesztert vezérli. Egyszerre maximum 72 tesztert és 24 számítógépet tud vezérelni. A belépési adatokat .cvs file-ként menti (kompatibilis EXCEL-lel és szöveg szerkesztővel). Automatikusan naplózza a napi eseményeket. Az elfogadási határ változtatható a szoftver által. Abban az esetben, ha a számítógép LAN hálózathoz is csatlakozik, úgy a Management szoftver az Interneten keresztül is elérhető.

 

Hálózati megoldás

Hálózati megoldásAbban az esetben, ha az ESD terület több bejárattal is rendelkezik és személyi azonosítás is szükséges, minden kapunál kell, hogy legyen RFID olvasóval ellátott ESD teszter. Lehetőség van a tesztereket és a számítógépeket azonos hálózatra kötni és ugyanazzal a szoftverrel vezérelni. Egy számítógéphez és egy Management Software-hez maximum 3 AIJGO-31LB/ALU kapcsolható. (A számítógép és teszterek közötti maximális távolság 100 méter lehet) Háromnál több AIJGO-31LB/ALU összekötése esetén LAN rendszer szükséges: LAN rendszerben maximum 24 számítógép és maximum 72 AIJGO-31LB/ALU összekapcsolása lehetséges.

comfort halozat

COMPLEX Rendszer

complex logoEz a rendszer egy „all in one” megoldást jelent a forgóvillás beléptető kapunkkal együtt. Ez egy beépített („build-in”) konstrukció, amely a kapuba beépítve tartalmazza az AIJGO tesztert és a duál lábelektródát. Az installáláshoz semmilyen extra ismeret nem szükséges.

 

A kapu tulajdonságai:

  •  Manuális forgatás, mechanikai támogatással
  • A forgás elektronikusan blokkolható
  • Mechanikus fékrendszer
  • Elektromosan vezérelt kar ledobás tűz esetén
  • Tűz esetén áramtalanítás, szabad kijutási lehetőség
  • Csak beltéri használatra

Partnereink