Termékek

AIJGO ESD teszterek/beléptető rendszerek


Aijgo logo

Az AIJGO teszterek segítségével személyi földelés tesztelésére van lehetőség. Alkalmazhatók ESD védett területre (EPA-ra) való belépést megelőző ellenőrzéshez, lábbeli rendszer és csuklópánt/földelhető ESD köpeny rendszer egyidejű tesztelésével. Az AIJGO-22LCD, AIJGO-32 és AIJGO-34 termékek állványra, falra, beléptető kapura vagy asztalra is szerelhetők. Univerzális tartókonzollal és tartólemezzel együtt szállítjuk őket, állványt is rendelhetnek hozzájuk. Az AIJGO-22/COMP és AIJGO-34/COMP termékek esetében a teszterek forgóvillás beléptető kapuba szerelve rendelhetők, amihez korlát is vásárolható. Az AIJGO-34 és AIJGO-34/COMP esetében lehetőség van a belépő személyek azonosítására RFID olvasó segítségével, adatok automatikus rögzítésére, és a rögzített információkhoz való számítógépes hozzáférésre. Az AIJGO-32 eszköz is RFID olvasóval van ellátva, viszont szoftver nélkül szállítjuk, vevői fejlesztés esetén összeköthető lehet vállalatirányítási rendszerrel.

Aijgo 22lcd
Aijgo 34
Aijgo 34/comp

LIGHT BAR SYSTEM
AIJGO-22LCD, AIJGO-32, AIJGO-34, AIJGO-22/COMP és AIJGO-34/COMP

Acél érintőgombbal rendelkező termékek, a mért eredményeket LED fényekkel jelzik.

Light bar systemLight bar system logo


COMFORT SYSTEM
AIJGO-32, AIJGO-34 és AIJGO-34/COMP

Az ilyen AIJGO eszközök érintőgombos és RFID olvasós konstrukciók, RFID kártya szüksége a használatukhoz, amely tartalmazza az alkalmazandó teszt típusát. Az általunk beépített RFID olvasó olyan multifunkciós egység, amely a legtöbb ismert RFID szabványnak megfelelő kártyát képes kezelni.

Comfort systemComfort system logo


COMPLEX SYSTEM
AIJGO-22/COMP és AIJGO-34/COMP

Az ilyen termékek esetében a tesztereket forgóvillás beléptető kapuba szerelve szállítjuk.

Complex systemComplex system logo


PIEMANAGER management szoftver

Segítségével LAN hálózaton keresztül konfigurálható az AIJGO-34 és AIJGO-34/COMP teszter, a mért eredmények, a rögzített adatok a program segítségével kinyerhetők.

PIEMANAGER software


Tekintse meg az alábbi összefoglaló táblázatot

Teszter osszefoglalo tablazat

Összefoglaló táblázat letöltése

Partnereink